Βουλευτικές εκλογές 2021

Η απόφαση μου να κατέλθω ως υποψήφια στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές ήταν για μένα όχι μονόδρομος αλλά υποχρέωση. Η ενασχόληση με τα κοινά, με τα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα μας είναι κάτι με το οποίο ασχολούμαι από τα φοιτητικά μου χρόνια. Ήταν λοιπόν επόμενο, με το τέλος των σπουδών μου και την επιστροφή μου στην Κύπρο να συνεχίσω γεμάτη όρεξη και επιθυμία να καταθέτω και να προσφέρω με όσα έχω αποκομίσει στην πόλη που μεγάλωσα. Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση που μου έκανε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος γιατί πιστεύω πως μπορώ να συμβάλω στην προσπάθειά του να αλλάξει το θολό σκηνικό που έχουμε μπροστά μας δίνοντας έναν ελπιδοφόρο αέρα ανανέωσης. Το πολιτικό σύστημα, όπως το γνωρίσαμε, έχει κλείσει τον κύκλο του. Πρέπει να αλλάξει και να ανανεωθεί. Να αποβάλει τον κακό του εαυτό, τις πελατειακές σχέσεις, την αναξιοκρατία, τη διαπλοκή, τις παλαιοκομματικές λογικές. Και δεν θα αλλάξει αν δεν μπουν στην πολιτική νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες και νέα οπτική. Σε αυτή την προσπάθεια θέλω να συμβάλλω κι εγώ, γι’ αυτό και είμαι υποψήφια.

Διεκδικούμε για την Πάφο

Ανάπτυξη είναι σωστές παρεχόμενες υπηρεσίες που θα κάνουν την καθημερινότητα ευκολότερη.

Άμεσες λύσεις για την οικονομία

Στόχος, η άμεση λήψη ουσιαστικών μέτρων στήριξης!!

Νεολαία

Προκειμένου, να πείσουμε τους νέους να προσπαθήσουν ξανά και να δώσουν στην πολίτική μια δεύτερη ευκαιρία πρέπει πρώτα να τους αποδείξει η ίδια η πολιτική ότι τους λαμβάνει υπόψη, τους δίνει βήμα, ακούει και μαθαίνει από τις θέσεις και τις ανησυχίες τους.

Για την ύπαιθρο

Η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων της επαρχίας Πάφου – και όχι μόνο – η αναβάθμιση και ο εμπλουτισμός των κοινοτήτων που διαχρονικά βιώνουν την αδιαφορία και την περιθωριοποίηση από το κεντρικό κράτος πρέπει να είναι βασική προτεραιότητα όλων μας.

Αρέσει σε %d bloggers: