Διεκδικούμε για την Πάφο

Δημιουργία ΚΕΠ

Ο ρόλος των ΚΕΠ είναι να αποτελέσουν τα σημεία επαφής των Δημοσίων υπηρεσιών με τους πολίτες και να παράσχουν υπηρεσίες μιας στάσης. Το ένα κατάστημα που υπάρχει στην Πάφο είναι σχεδόν αδύνατον να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής. Ως επαρχία θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την δημιουργία καταστήματος ΚΕΠ που θα μπορούσε να συμβάλει στην άμεση εξυπηρέτηση των κατοίκων στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Πάφου.

Μεταστέγαση του ΑΞΙΚ

Η λειτουργία ενός πανεπιστημιακού ιδρύματος ή έστω μιας πανεπιστημιακής σχολής στην Πάφο είναι αναγκαία. Το γεγονός της ύπαρξης υποδομών που μπορούν να καλύψουν και να ενισχύσουν την λειτουργία του ΑΞΙΚ δίνει ένα προβάδισμα στην Πάφο. Στόχος η αποκέντρωση των υπηρεσιών, ενισχύοντας και τις υπόλοιπες επαρχίες.

Εκσυγχρονισμός των δημόσιων νοσηλευτηρίων

Ο εκσυγχρονισμός ή και η δημιουργία νέων νοσηλευτηρίων τόσο για την Πάφο όσο και για την Πόλη Χρυσοχούς είναι επιτακτική ανάγκη για την Πάφο. Πρέπει να πετύχουμε την πλήρη στελέχωση  και αναβάθμιση του εξοπλισμού των δημόσιων νοσηλευτηρίων για να μπορούν να παρέχουν την ποιότητα υγείας που οφείλει το κράτος στους πολίτες του. Έχοντας μεγάλο αριθμό ανθρώπινου δυναμικού γιατρών και νοσηλευτών στην ανεργία, ανεκμετάλλευτο, ή ακόμη χειρότερα να διαπρέπει στο εξωτερικό είναι απαράδεκτο να μην δίνεται το απαραίτητο έδαφος για να προσφέρει στον τόπο του.

Αρέσει σε %d bloggers: