Ιατρικό κέντρο Γεροσκήπου

Η ανακοίνωση του Δήμου Γεροσκήπου και η σχετικές επιβιώσεις μέσω σχετικών δημοσιευμάτων, για ανέγερση Ιατρικού κέντρου στην περιοχή μόνο αισιόδοξα συναισθήματα μπορεί να δημιουργήσει Εν μέσω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης και της παρελκόμενης της λιτότητας που παρατηρείται σε όλους ανεξαίρετα τους οικονομικούς/ παραγωγικούς τομείς, οι οποιεσδήποτε προσπάθειες επενδύουν στο ευ ζην των πολιτών, πρέπει να επικροτούνται και να υποστηρίζονται από την πολιτεία, τόσο από το κεντρικό κράτος όσο και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Με την άμεση και ουσιαστική υλοποίηση του, το εν λόγο ιατρικό κέντρο θα αναβαθμίσει την πρωτοβάθμια υγειά στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Πάφου και θα εντάξει την Γεροσκήπου στον ιατρικό χάρτη. Η θέση του θα του επιτρέπει να εξυπηρετήσει παράλληλα τόσο τους μόνιμους κάτοικους της ευρύτερης περιοχής, όσο και τις ανάγκες του τουρισμού, αν λάβει κανείς τον μεγάλο όγκο ξενοδοχειακών συγκροτημάτων και λοιπών τουριστικών καταλυμάτων που βρίσκονται στην περιοχή. Συνεπώς, η υλοποίηση του όλου έργου, αποτελεί μια σοβαρή ευκαιρία για την περιοχή.

Η επαρχία της Πάφου ως παραδοσιακός τουριστικός προορισμός έχει ανάγκη να αναβαθμίσει το προϊόν της και παράλληλα να εξασφαλίσει την ασφάλεια ως προς την ιατρική περίθαλψη για όλους τους επισκέπτες της. Αν κάτι τέτοιο επιτευχθεί θα μπορεί να προσελκύει τουρίστες που έρχονται μεν πρώτιστα για διακοπές αλλά επωφελούνται μιας άμεσης και στοιχειώδους ιατρικής φροντίδας, όποτε αυτή κρίνεται αναγκαία.

Πρέπει να ξεκινήσει άμεσα η προκήρυξη των προσφορών και η εργασίες ανέγερσης του ιατρικού κέντρου πρέπει να ξεκινήσουν μέσα στο 2015 με αυστηρά χρονοδιαγράμματα Μόλις ξεκινήσουν οι εργασίες θα πρέπει να αρχίσει η ανεύρεση του προσωπικού και η διαφήμιση του στην εγχώρια και την διεθνή αγορά. Είναι μια πολύ ελπιδοφόρα ευκαιρία και η αμεσότητα και η αποτελεσματικότητα των κινήσεων θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ουσιαστική υλοποίηση του ιατρικού κέντρου αλλά και στον ρόλο που καλείτε να διαδραματίσει.

Αρέσει σε %d bloggers: