Οκτώβριος: ένας μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη

Σε παγκόσμιο επίπεδο, περίπου 1,5 εκατομμύριο  γυναίκες διαγιγνώσκονται ετησίως με καρκίνο του μαστού. 1 στις 8 γυναίκες θα εμφανίσουν τη νόσο στη διάρκεια της ζωής τους. Οι αριθμοί μας υποχρεώνουν να δώσουμε σημασία.

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι η διάγνωση και αντιμετώπιση της νόσου σε αρχικό στάδιο, οδηγεί σε μεγάλα ποσοστά ίασης. Καθίσταται λοιπόν, μείζονος σημασίας η προσπάθεια για έγκαιρη διάγνωση. Στην προσπάθεια αυτή, σημαντικότερο παράγοντα αποτελεί η ευαισθητοποίηση των γυναικών για προληπτικό έλεγχο.

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου και ώρα 9:30 πμ, η λέσχη LADIES CIRCLE 5 PAFOS διοργανώνει πορεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού με  αφετηρία την πλατεία μεσαιωνικού κάστρου της Πάφου .

Η λέσχη LADIES CIRCLE 5 PAFOS ενισχύει με τη στάση της, την προσπάθεια για την αφύπνιση του γυναικείου πληθυσμού για πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία της πιο συχνά εμφανιζόμενης κακοήθειας στις γυναίκες.

Ενώνει τις δυνάμεις και τη φωνή της με τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο που ζητούν αλλαγή και ενίσχυση της κουλτούρας για την εξειδίκευση σε όλο το φάσμα της φροντίδας του καρκίνου του μαστού.

Φοράμε ροζ και περπατάμε μαζί! Περπατάμε μαζί για τον εαυτό μας, τις αδελφές, τις συζύγους, τις κόρες μας. Περπατάμε μαζί για όλες τις γυναίκες, γιατί ο καρκίνος του μαστού μας αφορά όλους.

Μαζί, ενωμένοι, μπορούμε!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: