Ποία είμαι!

Γεννήθηκα στις 21 Αυγούστου του 1987 στην Πάφο.

Ο πατέρας μου Ττόμας με καταγωγή από την Παναγιά και την Κοιλίνια Πάφου είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΠ και συνταξιούχος της ΑΤΗΚ. Η μητέρα μου Γιούλα με καταγωγή από τα Κελοκέδαρα είναι λογίστρια και η μικρότερη μου αδελφή Χαρά διατροφολόγος. Είμαι παντρεμένη με τον Στέφανο Στεφανή από το Ηράκλειο Κρήτης και τον Δεκέμβριο του 2019 καλωσορίσαμε την κόρη μας Νεφέλη-Χριστίνα.

  • Τελείωσα το Β’ Λύκειο Κύκκου το 2005. Την ίδια χρονιά άρχισα τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο τμήμα Πολιτικών επιστημών. Αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου, μετέβηκα στην Αθήνα όπου παρακολούθησα σεμινάρια πολιτικής επικοινωνίας στο παράτημα του University of Indianapolis.

  • Το 2011 ξεκινώ να φοιτώ στο Queen Margaret University of Edinburgh στο τμήμα επικοινωνίας και Δημοσιογραφίας, οπού και ολοκληρώνω το δεύτερο πτυχίο μου δύο χρόνια αργότερα.

  • Το 2013 επιστρέφω στην Κύπρο και αρχίζω μεταπτυχιακές σπουδές στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο τμήμα Νέα Δημοσιογραφία και επικοινωνία με κατεύθυνση την επικοινωνία το οποίο και ολοκλήρωσα τον Ιούλιο του 2015. Την ίδια χρονιά έκανα την πρακτική μου στην Βουλή των αντιπροσώπων.

  • Από τον Νοέμβριο του 2013 εργάζομαι ως General Manager στον πολυκινηματογράφο K-Cineplex και παράλληλα εργάζομαι ως Digital Marketing Specialist στην διαφημιστική εταιρεία Enigma Global. Τα τελευταία πέντε χρόνια διατηρώ εβδομαδιαία στήλη στην εφημερίδα Φωνή της Πάφου.

Αρέσει σε %d bloggers: